Plan Beegden

  • Gegevens
  • Bekijk de kaart
  • Downloads
  • Prijslijst
  • Reageer

Prijslijst

Kavelnummer Oppervlakte m2 Grondkosten VON
19 747 m² € 171.810,-

Reageer op deze optie

Stuur een vraag of opmerking over deze woning/kavel.

Alle kavels verkocht

Beschrijving

Aan de Bosstraat in Beegden, gelegen in de prachtige Midden Limburgse gemeente Maasgouw, hebben wij nog een aantal bouwkavels ter beschikking. Deze compleet bouwrijpe kavels worden gerekend tot de mooiste van dit gebied, doordat ze gelegen zijn nabij gebieden waar ruimte, rust en natuur nog volop voorhanden zijn. Een echte aanrader!

Bouwbedrijf Corstjens begeleid u in het hele proces van interesse, via ontwerp en prijsvorming tot uitvoering en nazorg. Samen met een aantal architecten kunnen wij een passende woning ontwerpen. Ook deze kavels zijn middels stapsgewijskopen aan te kopen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Locatie

Beegden heeft een prachtige oude dorpskern. Nieuwbouw en mooi verbouwde oude dorpsboerderijen uit de 18e en 19e eeuw vormen een harmonieus dorpsbeeld. Het middelpunt is de Sint Martinuskerk. Deze kerk is gebouwd na de 2e Wereldoorlog omdat de oude kerk in 1944 werd opgeblazen.

Aan de rand van het dorp, gelegen tegen de Beegderheide ligt de Sint Lindertmolen, een standaardmolen uit 1856. Opvallend bij deze standaardmolen is het wachthuisje op het balkon van de molen. Deze molen is toegankelijk voor bezoekers.

Een van de oudste gebouwen is Huis Nederhoven, in de volksmond ’t Kesjtieël genoemd. Volgens de muurankers is het huis in 1614 gebouwd als jachthuis. De bijgelegen paardenstallen, remise, schuren en boerderijwoningen dateren van midden 18e eeuw. Een ander opmerkelijk gebouw is Huis Beegden. De hoeve stamt uit eind 18e eeuw en behoorde ooit bij een groot herenhuis. Huis Beegden vormt straks het middelpunt van het wooncomplex ‘Krijtenberg’.

Voor meer informatie: