Inbreiding Wessem

  • Gegevens
  • Bekijk de kaart
  • Downloads
  • Reageer

Downloads

Prijzen

Datum: 17-11-2015    Plaats: Wessem

Kavel oppervlakte m2 grondkosten VON bijkomende kosten aanneemsom VON VON-prijs verkoop Type STAPSGEWIJS
1 195 m² € 66.000,- € 12.500,- € 156.500,- € 235.000,- hoek € 176.250
2 205 m² € 70.000,- € 12.500,- € 156.500,- € 239.000,- hoek € 179.250
3 265 m² € 95.000,- € 20.000,- € 184.850,- € 299.850,- vrijstaand € 225.000

Grondkosten en bijkomende kosten zullen bij notarieel transport verrekend worden.
Aanneemsom wordt verrekend middels termijnen tijdens de bouw

-->

Reageer op deze optie

Stuur een vraag of opmerking over deze woning/kavel.

Wonen in Wessem

Wonen in Wessem is wonen in de sfeer van vroeger.

Wessem. Een idyllisch plaatsje met een een prachtige historische kern aan de oevers van de Maas.
Het marktplein met het oude gemeentehuis, het carillon, de oude straten en kleine steegjes met authentieke panden waar de sfeer van vroeger nog duidelijk aanwezig is, vanuit de terrassen aan de Maas is het genieten van de bedrijvigheid op het water.

Dit alles maakt wonen in Wessem tot een waar genot!

Omschrijving

Het nieuwbouwplan midden in het centrum van Wessem zal worden gebouwd met enkele tweekappers en vrije sector woningen. Dit plan ligt tussen de Burgemeester Joostenlaan en de Schoolstraat. Hierdoor ontstaat er een mooi hofje dat geheel volgens de gekende kenmerken van Wessem opgebouwd wordt.

In de eerste fase worden onder andere een tweetal starterswoningen gebouwd. Doordat ook deze woningen ook met het stapsgewijs koopplan aan te kopen is zijn er ruimere mogelijkheden om de woning nog meer uit te voeren naar eigen wensen en geeft het u de mogelijkheid om in het centrum van Wessem te kunnen wonen.

Neem met ons contact op om verdere uitleg over de woningen. Ook voor nadere informatie over de overige woningen binnen het plan staan wij u graag te woord.

Omschrijving vrijstaande woning

Het nieuwbouwplan midden in het centrum van Wessem zal worden gebouwd met tweekappers en vrije sector woningen. Dit plan ligt tussen de Burgemeester Joostenlaan en de Schoolstraat. Hierdoor ontstaat er een mooi hofje dat geheel volgens de gekende kenmerken van Wessem opgebouwd wordt.

Deze grote vrijstaande woning aan de Schoolstraat is vergund. Graag gaan wij samen met de geïnteresseerde in overleg om deze woning aan te passen naar eigen voorkeur. Deze woning is ook met het stapsgewijs koopplan aan te kopen. De woning is onder andere standaard uitgerust met luxe sanitair en een ruim bemeten keuken met 5 apparaten. Zie ook funda.nl

Neem met ons contact op om verdere uitleg over deze woning en al haar details. Ook voor nadere informatie over de overige woningen staan wij u graag te woord.

Animatie

Voor meer informatie: